Cornelis Bosstraat 60

5246 CK Rosmalen

€ 89.000
< Naar lijstweergave Neem contact op >

Kenmerken

Prijs€ 89.000
AanvaardingIn overleg
Bouwjaar1964
Woonoppervlakte60 m2
Inhoud192 m3
Perceeloppervlakte0 m2
Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers1
LocatieBekijk kaart
BIEDEN VANAF € 89.000 k.k.
Instapklaar , 3-kamer appartement in de wijk Hintham nabij het centrum van Den Bosch gelegen.
Met de fiets bent u in 8 minuten in hartje centrum Den Bosch.
Het appartement bevindt zich op de 2e etage en heeft 2 ruime slaapkamers, een ruime berging en biedt de mogelijkheid tot aankoop separate garage box.
Het appartement wordt verkocht met erfpacht. De maandelijkse canon is hierbij fiscaal aftrekbaar. Het erfpachtcontract is goedgekeurd door de Nederlandse Verenging van Banken en de Koninklijke Notariële Beroepsvereniging.

Unieke kans om voor slechts € 369,- per maand te wonen inclusief de VVE bijdragen, canon erfpacht, rente en belastingteruggave

Indeling:

Via een centrale ingang is er toegang tot de berging en middels een trap is er toegang tot het appartement op de 2e etage.

Entree, hal met toegang tot meterkast, toilet , moderne dichte lichte keuken ( 2011 ) met toegang tot het balkon, lichte woonkamer met toegang tot het 2e balkon, 2 slaapkamers en de badkamer.

ALGEMEEN :

• Unieke kans om voor slechts € 369,- per maand te wonen inclusief de VVE bijdragen, canon erfpacht, rente en belastingteruggave. Wanneer u ervoor kiest om lineair af te lossen gedurende 30 jaar zal dit bedrag met € 250,- vermeerderd worden.

. De servicekosten bedragen € 140 per maand, dit is exclusief stookkosten.

• Het gehele appartement is voorzien van een doodlopende laminaatvloer, kunststof kozijnen met dubbel glas.

• Inpandige berging voorzien van elektra ( ca. 2.81 x 2.60 x 2.92 )

• De mogelijkheid bestaat om de separate garage erbij te kopen. Deze garage is voorzien van elektra en is ca. 5.29 x 3.52 x 2.25 m. Voor meer informatie kunt u hierover contact opnemen met ons kantoor.

• Het erfpachtcontract heeft een “groene” oftewel positieve Notariële opinie. Dit houdt in dat de bepalingen in het erfpachtcontract voldoen aan de criteria zoals opgesteld door de Koninklijke Notariële Beroepsvereniging (KNB) en de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) Met een dergelijke opinie kan op reguliere wijze een hypothecaire lening worden aangevraagd.

Bezichtiging en/of brochure aanvragen

Naam:
Telefoonnummer:
Email adres:
Aanvraag: Aanvragen van brochure
Maken afspraak bezichtiging
Vraag:
Thijssen & Kalkman Makelaars - Taxateurs

Gratis waardebepaling

Vraag nu een gratis waardebepaling van uw pand.

Actilus Webdesign - Breda